Følelsen af at tingene kunne gå meget bedre!

blogindlæg

Følelsen af at tingene kunne gå meget bedre!

Skrevet af
CamillaA
Oprettet 5 år 8 måneder siden

Tja, overskriften siger ret meget sig selv, og når nu det er lidt tid siden, jeg sidst har skrevet et indlæg, så kunne det være, jeg skulle starte fra en ende af. 

Jeg er langt om længe begyndt i praktik efter 5-6 ugers skolegang, men så blev jeg syg og har egentlig bare haft det skidt på den ene eller anden måde siden, og det skete under min prøveperiode som stadig er i gang. Jeg føler et lidt for stort pres over min uddannelse, så jeg er ikke rigtig sikker på, at det lige er det, jeg skal. Så der skal findes en anden løsning, sådan er det jo så bare. 

Men da jeg blev syg, fik jeg taget en fæses prøve som intet viste, hvilket jo egentlig kun er godt, men jeg havde det stadig dårligt og så tog min læge en blodprøve. Så ringede jeg dagen efter, fordi jeg kunne se inde på sundhed.dk, at der var kommet svar, så jeg kom derned for at høre svarene, og jeg fik så konstateret, at jeg havde for lavt stofskifte, hvilket jeg egentlig også har haft en mistanke om i rigtig lang tid. Nevermind, det er så også fint nok, og han tog nogle nye blodprøver og udskrev en recept på noget medicin. Jamen - så langt så godt. Jeg fik da konstateret noget, jeg havde en mistanke om. Det er da altid en god ting.

Men jeg har jo altid haft det svært, og for nogle år tilbage havde jeg et helt normalt stofskifte. For et lavt stofskifte kan godt gøre en deprimeret, ja - det er så også fint nok, men hvad så med alle de andre år, hvor jeg havde normalt stofskifte? Tja.... 

Men grunden til jeg siger det sådan er, at jeg har en pisse dårlig læge. Han forholder sig kun til en ting fremfor at kigge på hele mig som menneske. Generelt er han ikke særlig god til at reagere på ting. Altså havde min forlovedes mor ikke reagerede til sidst, da han lå syg, så var han her ikke den dag i dag, for han blev ved med at sige, at det går over, og ja - han kunne da godt se nogle forandringer på lungerne, men kom til kontrol igen om 14 dage. What? 14 dage? Så syg som han var, så venter man ikke 14 dage. Og nej, man kunne intet høre på hans lunger, men man skal sgu handle på, at en kommer ned og siger, at han ikke kan få luft og er helt bleg i ansigtet og har feber. Helt seriøst? For mig en dårlig læge! 

Så vi havde tænkt os at skifte ham ud med en anden læge, for det der er ikke til at holde ud! Han lytter ikke og ser kun på en lille ting, som han har opdaget, og det er det. Hmmm... 

Men jeg er glad for, at der endelig er et svar på, hvorfor jeg er så træt hele tiden, for jeg er jo nærmest træt konstant lige fra jeg vågner til jeg går i seng. Jeg magter ingenting! Så er det da afklaret. Nu venter jeg bare på den fulde virkning af medicinen. :)

Kommentarer

Hej Camilla!
Jeg bliver altid så glad, når jeg ser at du har skrevet et nyt blogindlæg - du er bare så velformuleret, og så virker du generelt bare som en skide sød person.

Jeg synes helt sikkert, at i skal skifte læge! Jeg havde for nogle år tilbage en rigtig skod læge, og man kan virkelig mærke forskel når man skifter til en bedre læge!

Og så vil jeg da ønske dig god bedring! Ved ikke helt om det er det rigtige at bruge her, men havde ikke lige et bedre bud. ;p

~ Molly

493

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program