Hvornår mener I, at man har for meget tøj?

forumspørgsmål

Hvornår mener I, at man har for meget tøj?

forumspørgsmål af
Alli
Oprettet 10 år 1 måned siden

Som overskriften lyder: Hvornår mener I, man har for meget tøj? Og hvad for noget tøj går I i og hvorfor? Det her kunne blive en super sjov debat, så jeg håber, der er en masse der kommer med indlæg!!! Jeg synes, at man har for meget tøj, når man ikke kan lukke sit skab eller har brug for 2. Jeg går selv i skjorter med en bluse over og skinny jeans. Jeg er for resten en pige ;)

Kommentarer

Altså jeg mener først du har for meget tøj når du har økonomiske problemer pga. tøget ;))

altså hvis jeg skulle beskrive min tøjstil er den lidt punk, emo, goth agtig og den bedste grund er nok fordi det passer ret godt til min musiksmag.. og så for at måske tiltrække fyre som jeg bliver tiltrækket af en smule xp

781

Jeg mener at det tøj du ikke bruger er det tøj du har for meget af

Tit går folk i h og m og det er så billigt at du køber meget af det og, det er en dårlig ide.
Og så kommer du ikke til at bruge det tøj du har købt fordi det nok var et impulskøb. Så det du har impulskøbt er det tøj du har for meget af.

Og jeg går i en mere classisk stil skjorter slips fine bukser og uldjakker.

37

man kan aldrig få for meget tøj bare det er fedt nok, og selfølgelig den samme regel der gælder for sko og andet. efterhånden har jeg så meget tøj nu, at jeg faktisk ikke kan lukke mit skab men alligevel bestiller jeg mere tøj, meget tit. men det tøj jeg går er mest lidt baggy bukser og lidt halvstore trøjer, men andre gange kan jeg også gå i lidt mere passende bukser og en strik eller polo. min stil varierer meget, men jeg går ikke i andet en lidt klassisk hellerup stil eller en slags aarhus skater.

31

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program