Pille overdosis

forumspørgsmål

Pille overdosis

forumspørgsmål af
Mads
15 år
Oprettet 5 år 7 måneder siden

Jeg spiste omkring 7000mg smertestillende inden jeg gik i seng, og er lige vågnet. Jeg troede det ville virke, men det gjorde det ikke.

Kommentarer

Hej Mads

Du må have det rigtig svært, siden du har haft et ønske om at dø, da du tog pillerne. Livet kan godt føles uoverskueligt, og nogle gange endda så meget at døden, kan virke som den eneste udvej. 

Vi møder rigtig mange unge der overvejer, eller forsøger at begå selvmord, og derfor ved vi også at der findes andre veje ud. Også selv om de kan være umulige at få øje på.
Klik ind forbi vores chat, eller kontakt livslinien på til. 70 201 201, og snak om det der gør ondt indeni. 

Lige nu er det vigtige, at du kommer til lægen. Så snart man har taget flere piller end der står på pakken, at man må, er det en overdosis. 7000mg er afgjort en overdosis. 
I modsætning til hvad mange tror, så falder man ikke "bare i søvn" og dør, hvis man tager en overdosis smertestillende. Nogle reagerer slet ikke på en overdosis, mens andre kan gå flere dage, før der pludselig kan opstå meget voldsomme smerter, og man kan ende med at blive meget kronisk syg. 

Derfor er det vigtigt at du kommer til lægen, så de kan vurdere, hvordan de kan hjælpe dig i forhold til den her overdosis. Når det er på plads kan du også tale med dem om, hvad det er der har gjort, at du har taget de her piller, så du kan få noget hjælp til de tanker og følelser, du går med indeni. 

De bedste tanker 
Cyberhus-Teamet

461

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program