Onani

forumspørgsmål

Onani

forumspørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 8 måneder 3 dage siden

Hej!

Jeg er en pige på 12 s art 13.

Og jeg har snart onaneret i 2 år, men jeg ved ik om jeg stadig skal gøre det. Jeg syntes det er rigtig dejligt, men hvad nu hvis nogle finder ud af at jeg onanere. Og nogle gange når jeg høre eller ser noget frækt, så for jeg lyst til at onanere, men ved bare ik om jeg skal gøre det.

Hvad skal jeg gøre?

Kommentarer

Jeg onanerede også da jeg var din alder og yngre. onani var heller ikke noget jeg havde lyst til at nogen vidste noget om, det var meget privat for mig.

Med det sagt er onani meget normalt og jeg synes du skal blive ved. selvfølgelig skal du tænkte over siturationen inden du gør det og det er ikke altid at du har mulighed for det når du har lyst.

55

Jeg er 15 og onanere næsten hver dag. Så jeg synes at du skal blive ved med at gøre det.

36

Boner incoming

42

Jeg er også tolv og onanere og jeg synes du skal blive ved men du skal huske og lukke døren ind til st værelse når du onanere

42

Hej. Jeg er pige og 15 år. Jeg kender godt den følelse fra da jeg begyndte at onanere. Jeg var godt nok næsten 13. Når jeg var færdig tænkte jeg altid at nu ville jeg også holde op for jeg syntes det var flovt. Tænkte at jeg nok var den eneste der gjorde det. Men hvis jeg så så noget frækt på computeren eller noget fik jeg lyst igen men altid med dårlig samvittighed. Men så kom jeg til at snakke med en veninde og hun indrømmede blankt at hun gjorde det og at hun også kendte andre piger der gjorde det. Jeg blev virkelig glad. Nu gør jeg det tit og uden dårlig samvittighed. Jeg er ikke flov over at være nøgen eller gøre det foran et spejl så jeg kigger på mig selv imens. Så jeg synes du skal blive ved. Det er helt naturligt!

31

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program