Mange hår på benene.

forumspørgsmål

Mange hår på benene.

forumspørgsmål af
Malte
14 år
Oprettet 5 år 6 måneder siden

Hej jeg er en dreng på 14 år og jeg har virkelig mange hår på mine ben, og jeg føler mig virkelig utilpas med dem. derfor går jeg ALDRIG i shorts og undgår også helst idræt som jeg virkelig heller ik har lyst til.

Jeg hørte at alle piger synes det var klamt at drenge har mange hår på benene, så jeg valgte at trimme dem lidt, altså ikke sådan helt af men bare så de var kortere... men da jeg så kom til idræt fandt folk så ud af det og grinede og bagtalte mig lidt og nu er jeg bare blevet endu mere bange.

hvad synes i?

Kommentarer

Hey malte.For det er første er det ik klamt at have "for mange hår på benene". Det er helt almindeligt især nu hvor du er i pupertets alderen:)

296

Jeg tror måske bare at de er jaloux?? Du skal bare være stolt over at du et mete udviklet end dem! :P

299

Som pige vil jeg sige at jeg ikke har et problem med behårede ben, og jeg er faktisk også stoppet med at barbere mine egne. Jeg kan huske at der var en dreng i min folkeskole, som barberede sine ben og det var der mange der synes var underligt. jeg tror det er fordi man forbinder kropsbehåring med maskulinitet og mænd der barberer sin kropsbehåring bliver set som være en feminin handling.

257

Personligt synes jeg da at det er et totalt GO når en dreng har hår på benene.
Nu ved jeg det selvfølgelig ikke med sikkerhed, men jeg tænker at folk (specielt piger) fra din klasse ikke er modne nok til at acceptere det endnu. Tænker bare at det er et spørgsmål om tid, så skal det nok vende. ;-)

221

Hey du.

jeg har legit haft det problem siden jeg var 12 (jeg er 16 nu) hvor jeg synes jeg har haft for mange hår.

Det jeg gør til idræt osv. er at bare at bide det i mig, selvom det er så SYGT grænseoverskridende. Det handler virkelig om det der, med at man skal lade vær med at tænke på, hvad de andre tænker.

jeg ved det er kliché at sige, men det er det man er nødt til. Hver glad for din krop, og trim dine hår på benene, hvis det VIRKELIG er det du føler for. Hvis du føler for at gøre det for andres skyld, så synes jeg ikke det er en god ide.

115

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program