Strækmærker og appelsinhud

forumspørgsmål

Strækmærker og appelsinhud

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 7 måneder 3 uger siden

Hej. Jeg er en 15-årig pige som har strækmærker og meget appelsinhud. Min jeg er ikkw overvægtig men jeg har stor lår og en lidt størrw numse en mange andre piger. Jeg har kun nogle strækmærker på inderlårene men alligevel rigtig mange, og jeg synes at jeg er ved at få flere. Jeg tror jeg var 14 år da jeg fik strækmærker. Først vidste jeg ikke hvad det var og troede at jeg havde slået mig, men så da min mor så det sagde hun at det var strækmærker. Jeg blev rigtig ked og er det stadig. Jeg har som sagt også appelsinhud og jeg ved ikke hvordan jeg kan få det væk hurtigt. For nu hvor det er sommer er jeg jo er ude i bikini er jeg så flov over min krop. Jeg ved godt at man skal spise sundt og dyrke motion men problemet er at jeg heller ikke kan lade være med at spise slik, osv. Hvad skal jeg gøre for at få en bedre motivation og få fjernet appelsinhuden og strækmærker?

Kommentarer

Jeg ved faktisk ikke om man kan komme af med strækmærker, men du kan komme af med appelsinhuden ved at dyrke sport. Det kan være squads, fitness eller en sport. Kommer helt an på hvad du er til. Ingen siger du behøves at holde op med at spise slik, men du burde helt sikkert kun spise det i weekenden, da det ellers kan gå ud over din træning. Men det kan tage lang tid før du kan se resultater. Ellers så pas godt på at du ikke over eller under træner, da det ikke hjælper på din træning. Held og lykke <3

36

Mange tak. Og tak for forslaget, vil helt klart prøve! :)

49

Jeg mener at kokosolie kan hjælpe lidt på strækmærker, hvis man smøre et tyndt lag på hver dag morgen og aften, men det er altså ikke sådan at de forsvinder af det, men de bliver mindre sydlige :) har selv brugt det før.

Ellers tror jeg ikke man kan gøre så meget ved dem?

45

Okay, mange tak for forslaget! :)

38

Nu er jeg selv dreng men har selv strækmærker.

Kokosolie virker godt mod det. Har selv nogle vandrette stækmærker på inerlåret og på ryggen fordi jeg er vokset meget hurtigt på kort tid, men med tiden efter at bruge kokosolie i noget tid. Men ja, de er permanente.

42

Mange tak, kokosolie skal prøves! :)

42

De fleste har strækmærker et eller andet sted. Jeg synes det ser flot ud. Det er jo bare fordi man vokser.

48

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program