hårfavning

forumspørgsmål

hårfavning

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 5 måneder siden

 mine forældre vil ikke lade mig farve mit hår. jeg har aldrig farvet hår før og mit normale hår er virkelig kedeligt og grimt. min bror fik farvet sit hår da han var 12 år, jeg er snart 15 nu og jeg små overhovedet ikke. er der nogle af jer der har nogle gode grunde/gode akumenter om hvordan jeg skulle iverbevise mine forældre om at få farvet mit hår... ?? PLEASE HJÆLP MIG!!! skal jeg prøve at overbevise dem, eller skal jeg nøjes med mit nuverende grimme udsende??? 

Kommentarer

Jeg synes, at det er synd, at du synes, at du er grim med din nuværende hårfarve. Jeg synes, at du skal lade være med at farve dit hår. Det lyder til, at du har nogle fornuftige forældre, som vil passe på dig! Produkter til hårfarvning indeholder kemiske stoffer, som er usunde for din krop.

Desuden passer ens hårfarve som regel til hudfarve og øjenfarve så det kommer let til at se kunstigt ud, hvis man farver det, men det er jo en smagssag ;)

;) Sofie 

666

Hej

jeg synes det er ok at du prøver at farve dit hår, det tror jeg alle for lyst til. Jeg var selv 15 år da jeg prøvet, og det blev helt sort. og jeg fortrød helt vild meget at jeg havde gjort det. Og så var jeg så dum at jeg havde købt noget der skulle gro ud-dumme mig :-)

Men jeg synes du skal prøve at farve det, du kan bare spørge om du ikke må prøve så noget farve der går ud efter 10 hårvask, så for du jo din normale hårfarve igen hvis du fortryder. Er der ikke også mange fra din klasse der har farvet hår, så kan du jo også sige det. Men ellers kan du jo bare gøre det en dag dine forældre ikke er hjemme. Det gjorde jeg og de blev slet ikke sure over at jeg havde gjort det, de sagde bare Felicia det er jo dit eget valg, men min mor sagde også at hun synes det var grimt men det tog jeg så med hehe. Nogle gange kan man altså godt lave nogle ting man ikke må og jeg fik da min hårfarve tilbage nu og det er jeg glad for. heeh

smil Fra Felicia

665

Syntes ikke det er en god ide bare at gøre det når du er alene hjemme. Nu har jeg aldrig farvet hår men snak med dine forældre om at prøve en af de hårfarvninger som går af efter en vask. Så kan i jo selv se. Men at få farvet hår ødelægger altså dit hår og det mister nemmere farve. Så har man farvet hår i flere år er man næsten tvunget til at fortsætte

Mvh Tobias P :)

612

 Jeg synes at du skal snakke med dine forældre om det, og bruge det med din bror som en trumf i baghånden. Sig at det er noget du virkelig vil, og spørg hvorfor de ikke vil lade dig farve dit hår.

Jeg må først farve hår når jeg er 14, men så skal det også være økologisk?

 

Smil fra Spurveungen

684

Jeg har det samme problem !-.- vil gerne farve mit lorte hår!

678

lyde virkelig dumt at gøre det hjemme selv, gå til din frisør, de hjælper dig jo med at vælge det rigtige. prøv bare og spørg om du må få stribber i, det rammer ikke hovedebunden og er nem at fortryde.. og btw er hårfarve ikke mere skadeligt end selvbruner....

673

Prøv at spørg hvorfor du ikke må når alle andre gør det.
Det med de kemiske stoffer er noget pjat (Hvis det er derfor), der er intet galt i at farve sit hår hvis man ikke er tilfreds med det man har. Så vidt jeg ved er der ingen der er døde af det endnu, så hvis det er derfor så spørg hvad i alverden der er galt med det.

Håber det hjalp :)

- GiantDog

638

du kunne måske spøre om du må få striber

608

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program