Utro?

brevkassespørgsmål

Utro?

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 11 år 11 måneder siden

Hey guys. Så.. Jeg har er forelsket i en pige, rent faktisk min bedste veninde. vi har kysset sammen og mere end det til fester, men hun har ikke rigtig de følelser for mig. Jeg forsøger fortsat at vinde hende's kærlighed men.. Jeg er begyndt at skrive med en anden pige. Altså der ikke sket noget mellem mig og hende.. Endnu. Altså vores samtale emne er tit omkring sex osv. Og jeg er sikker på der sker noget mellem os på et tidspunkt.... Er det normalt at jeg føler jeg er min bedste veninde utro? Selvom hun ikke har de følelser for mig? Jeg er ikke sikker på om den skal herind. Det skal den nok ikke men kan du så ikke rykke den ind til den anden :?

Svar: 

Hej med dig

Jeg syntes det er et rigtig godt spørgsmål og kan godt forstå hvis du føler dig forvirret, nu når i ikke er sammen, men du stadig føler du er utro.

Men selvom det virker underligt, er det faktisk helt normalt, at folk føler det på den måde du gør. For du har haft og har stadig mange følelser for din veninde, som du oveni købet har kysset med. Så jeg tror et sted inden i dig, så føler du lidt i er sammen og du skriver du forsat forsøger, at vinde hendes kærlighed. Så når du skriver med en anden, så kan jeg godt forstå noget inden i dig føler det er forkert, da du stadig håber på og score hende.

Men du skal vide, du er ikke hende utro før, at din veninde faktisk også vil have noget kørende med dig og vælger, at blive din kæreste. Så du må prøve, at lægge den tanke fra dig og måske prøve, at nyde, du skriver med hende den anden pige, som lyder til er vild med dig.

På den anden side er det selvfølgelig også vigtigt at du lytter til din mavefornemmelse, så hvis du bliver ved med at føle den her dårlige samvittighed er det måske et signal til at du skal vælge én af pigerne som du skal satse på. Og hvis du virkelig gerne vil vinde din venindes kærlighed...så er det da bare med at satse fuldt ud på det inden du skriver med andre også.

Jeg håber du kan bruge svaret

Med venlig hilsen Paw

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program