Menses?

brevkassespørgsmål

Menses?

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 13 år 1 måned siden

Hej igen, Jeg har skrevet ind før med hensyn til udflåd og menstruation. Jeg opdagede her til morges at jeg mit udflåd havde skiftet farve til en mere.. ferskenfarvet agtig farve, dagen før havde jeg også lagt mærke til at det var mere klumpet i det men tænkte ikke videre over det. Først tænkte jeg at det nok var menstruation så jeg har været meget forsigtig hele dagen og så ville jeg bare spørge hvis det nu er menses som alt tyder på, hvor mange dage vil der så gå inden jeg får det?? Jeg håber i svare hurtigt for er lidt nervøs! Hilsen mig :)

Svar: 

Hej med dig...

Det er godt at du skriver igen, når du synes dit udflåd ændrer sig lidt og skifter farve. Du behøver ikke at være nervøs, men jeg kan desværre ikke svare dig på, hvor lang tid der går, før du får menstruation. Det er meget forskelligt og der kan gå enkelte dage eller flere uger og måneder.

Så lige nu vil jeg foreslå dig at købe nogle trusseindlæg eller bind, som kan suge det udflåd du har, det ville måske være rart for dig. Du behøver ikke at være forsigtig, for det er helt normalt det du oplever og du kan ikke gøre noget forkert ved at bevæge dig.

Jeg synes, du skal fortælle din mor, at du er begyndt at få det her udflåd og at du skal til at bruge bind. Hun kan måske hjælpe med at købe de rigtige og så tror jeg, at det vil være rart for dig at kunne snakke med hende om det. Husk på at din mor jo selv har oplevet det, og det kan være hun kan fortælle lidt om, hvordan hun følte det dengang hun skulle til at have sin første menstruation :)

De bedste hilsner Rikke

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program