Jeg er bange...

brevkassespørgsmål

Jeg er bange...

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 15 år 5 måneder siden

Der er en dreng paa min skole, han er 18, & jeg er forelsket i ham.

Han kigger hele tiden paa mig, saa jeg kigger ogs paa ham, men jeg toer ikke gaa hen og snakke med ham, eller spoerge ham om hans nummer, han smillede til mig engang, men jeg ved ikke om det betyder noget...

saa hva skal jeg goere for at komme i kontakt med ham.. Jeg er ret gerneret, men min veninde tror at han kan liig mig & at jeg har en chance hos ham, fordi jeg er soed og flot ???

Svar: 

Hej 14-årige pige,

Det må være dejligt for at dig at være forelsket :-)

Det kan være svært at opfange andres signaler og forstå dem.
Den eneste måde, hvorpå man helt ved, hvordan den anden har det og hvordan den anden person føler, er at tale med den anden.

Der er flere måder at komme i kontakt med en dreng som du er interesseret i. Du kan f.eks. "tilfældigt" sidde ved siden af ham i kantinen, eller gå ved siden af ham hjem fra skole eller på vej til biblioteket eller andre steder, hvor du møder ham.

Så vil jeg foreslå dig at sige hej til ham, spørge hvad han hedder og så f.eks. høre ham om, han har tid til at mødes med dig og en veninde og sammen drikke en cola, varm kakao eller noget ligende.

Jeg vil anbefale dig, at du tager en veninde med de første par gange du har kontakt til ham, da han er nogle år ældre end dig. Det kan være godt at du har en at støtte dig til og snakke med, så du er sikker på at I begge to har følelser for hinanden.

Selvom det godt kan være lidt pinligt eller svært at være direkte, så er det helt klart det, som man kommer længst med. Ærlighed og åbenhed er vigtig, så det vil jeg råde dig til.

Held og lykke med det.

Hilsner fra Line

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program