Former eller tynd?

forumspørgsmål

Former eller tynd?

forumspørgsmål af
Den forvirrede
16 år
Oprettet 9 år 9 måneder siden

Hej drenge og piger! Jeg har tit gået og tænkt på noget.. så her kommer det. Kan fyre bedst lide piger der har lidt former, ikke nødvendigvis buttet, men har lidt på siderne, en lille sød topmave, fyldig røv osv. Eller tænder de mere på den tynde og lidt mere muskuløse pige? Jeg vil virkelig gerne ha nogle drenges synsvinkel. Eller jeres kærestes mening (Pigernes kærester) Hilsen den forvirrede

Kommentarer

Dreng. 16

Former! Hun må ikke være fed men en smule buttet er helt fint. Vis en pige træner er det helt fint. Men vis hun er muskuløs kan jeg godt føle mig lidt mindre maskulin.

PS. Alle piger er smukke på vær deres måde

426

Det svarer lidt til at spørge om drenge bedst kan lide makrel eller tun. Det er vel en smag sag, og der er heldigvis nogle der kan lide de tynde, de almindelige, de buttede og de virkeligt fede.
Piger er bare mums :)
Min personlige mening? I bund og grund handler det om hvad der er inden i. Hvis jeg tænder på hendes humor, smil og intellekt så er det ikke så afgørende om hun er tyk eller tynd.
Men hvis jeg skal sige en bestemt kropstype vil jeg helt klart sige at buttet er der noget frækt over. Alt for tynde piger kan godt komme til at få en "drengekrop"

457

Hej.

Jeg er helt klart til piger med former, de må gerne være lidt buttet.... ikke tykke men lige lidt buttet, det er bare så flot.
5-8 kg ekstra giver bare pænere ( og mane gange også større ) bryster, en dejlig rund numse og nogle gode lår.

Jacob 18½ år

432

Hej

Selvfølgelig er det forskelligt hvad man er til personligt synes jeg ikke det er pænt til piger at være så tynde man ligefrem kan se deres knogler. Men det ser heller ikke godt ud at være buttet bare gennemsnitslig. : )

Skal jeg være ærlig så forstår jeg ikke piger går så meget op I deres udsende. Jeg har selv intet imod alm. Pagehår og lidt former

Mvh kasper

452

Jeg er en biseksuelle pige og jeg synes at piger er langt mere sexet hvis de er kraftige. hved fyre er jeg helt ligeglad med om han vejer 60 eller 110 kilo. Jeg har tit oplevet at jeg bestilte kan lide kraftige personer

397

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program