Jeg er bange for min kæreste!

forumspørgsmål

Jeg er bange for min kæreste!

forumspørgsmål af
Ukendt!
12 år
Oprettet 5 år 8 måneder siden

Hejsa jeg er en poge på 12 år, er moden af min alder (siger mange) jeg har en kæreste og vi har været sammen i lidt over 1,5 år. Han er 13. Nu føler jeg bare han er blevet mere vild end han plejer, han er blevet MEGET sex lysten og onarnere jævnligt, selv når vi er hjemme hos mig altså det er jo sexsede at se på men.. en aften hjemme hos mig da vi var alene hjemme uden forældre, havde vi tænkt på at have sex igen og blive frække sammen! Men da vi havde spist og var blevet mætte, skulle vi se en film, det var en romantisk en, det var hygge men så begyndte han at spørge om vi skulle onarnere, jeg sagde jaja! Og vi begyndte! Vi havde det sjovt sammen men så begyndte han at sprøjte sperm/ sæd på mit bryst det tænkte jeg ikke videre over men så 1 time efter var jeg faldt i søvn og mærkede kun at han kæretengnede mig lidt, lidt efter vågnede jeg og han hade et kamera og filmede det han gjorde hvor han så sagde højt og skræmende “du skal fnk knæppes i gulvet!” Og han var ivri så nu tør jeg ikke sige nej eller snakke med nogen om det, når jeg kysser han snaver han mig og bider og klaser mig HELE TIDEN I MIN RØV! jeg kan ikke lide det for er bange for at blive voldtaget af ham hvis jeg slår op men har stadig sex og snaver og sådan med ham men ikke fordi jeg vil. Er ærligtalt bange for ham! Hvad skal jeg gøre!

Kommentarer

Hej pigen på 12 år.
Jeg synes det hele lyder skrækkeligt. Jeg ved ikke hvor højt du elsker ham, og hvor tæt et bånd I har, men jeg ville anbefale dig at snakke med ham. Hvis du ikke tør snakke til ham og er bange for hans reaktion, så måske prøv at sig fra eller i sidste ende kontakte en voksen. Det kan både være dine forældre, bedsteforældre, hans forældre eller måske en ældre søster eller bror? Det kan godt væee hårdt og skræmmende at fortælle, men være er i sidste ende den bedste løsning. Derfra kan de hjælpe dig, og måske være der, hvis der pludselig sker mere.
Det er ikke normalt at der sker den slags ting mellem kærester, og især ikke hvis han godt ved, at du ikke vil have det.

203

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program