Vil gerne være muslim

forumspørgsmål

Vil gerne være muslim

forumspørgsmål af
Valdemar
14 år
Oprettet 5 år 3 måneder siden

Jeg er 14 år og vil gerne være muslim. Men er der nogle inde på cyberhus.dk der kan hjælpe mig til at blive muslim.

Kommentarer

Hej Valdemar

Hvorfor vil du gerne være muslim?

 

176

Dav med dig, anon. Jeg har en del venner som er muslimer. Jeg føler der er nogle gode ting i religionen som jeg godt kan lide. Jeg har været inde i en moské med en af mine muslimske venner, og det var der jeg fik lyst til at blive muslim.

171

 Fordi du har været ind i en moské med dine venner, og kunne lide det, er det ikke en rigtig grund til at være muslim. At være muslim er et stort ansvar, og du skal gøre det på grund af din tro, og ikke fordi du var i en moské og kunne lide det. Hvis jeg var dig, ville jeg starte med at læse om islam og tro, og hvad det virkeligheden er at være muslim, og om det noget du faktisk gerne vil være. :)

191

Hej whatup. Jeg har selvfølgelig osse læst en hel masse om islam, og det er det jeg gerne vil

191

Jeg synes helt klart at du skal blive muslim hvis du har lyst til det. Snak med dine muslimske venner om hvordan du skal gøre, og snak med dine forældre om det.  Man kan være muslim i mange forskellige grader, og jeg tænker sagtens du kan blive muslim. Det vigtigste er troen og budskaberne i den muslimske tro. Jeg er ikke selv muslim, men synes at Islam virker som en god tro med massere af gode budskaber.

170

Dejligt at høre, anna. Må allah være med dig.

166

Hej valdemar. hvis du endnu ikke er blevet muslim, skal du vide at det eneste du skall gøre for at blive det er at sige trosbekæmpelsen højt på arabisk. Den kan du finde på nettet. Men du er altså kun blevet muslim hvis du tror på det og det du siger kommer fra hjertet af, og så skal du forstå det du siger. Så held og lykke med at sige trosbekæmpelsen, det er ret nemt. Så længe du tror på det du siger. God fornøjelse.

84

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program