Forvirret

forumspørgsmål

Forvirret

forumspørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 5 år 2 uger siden

hej. Jeg har en ven som jeg har haft siden efterskole hvilket nu er 3 år siden. vi har altid haft et meget tæt forhold fuldt med en masse humor. Mange har troet at vi har haft noget for hinanden men vi har altid benægtet det. Imens jeg kendt ham har jeg haft en kæreste og et par flirts. Han har selv haft et par flirts. Nu er det blot sådan at han i sommers kom til afsløre for mig i fuld tilstand at han kan lide mig. Jeg ved bare ikke helt hvordan jeg har det. På den ene side vil jeg gerne skrive med ham 24/7 og helst ikke have at han er sammen med andre piger og på den anden side så tror jeg ikke jeg kan se ham mere som en ven. problemet er at jeg er så forvirret omkring mine følelser for på den anden side vil jeg ham gerne og på den anden side tror jeg ikke at jeg vil. Hjælp mig med at udrede dette....

Kommentarer

Hej Søde. 

Du skal bare tænke på om han vil være god for dig. Hvis han gøre dig glad, hvis han er en fantastisk ven for dig, så er det en god grund til at komme sammen med ham. Du skal til gengæld ikke tvinge dig ind i noget, det er også noget du skal beslutte.

Du siger på en af dine sider vil du gerne være sammen med ham, og du vil ikke have andre skal være med ham, det lyder som om du rigtig gerne vil være sammen med ham. Den anden side at du ikke vil være med ham, kunne det være fordi du frygter det ikke vil gå godt?

Jeg syntes du skal beslutte hvad du helst vil, hvis du er bange for at det vil gå galt, snak med ham om det og find en løsning :).

Jeg håber jeg kunne hjælpe lidt. 

336

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program