Sex

forumspørgsmål

Sex

forumspørgsmål af
Asta
13 år
Oprettet 3 år 7 måneder siden

Hej jeg er en pige på 13, og jeg er begyndt at tænke meget på sex, er også begyndt at onanere lidt. Er det normalt i min alder?

Kommentarer

Ja det er helt normalt, asta. Jeg begyndte selv at knalde en pude da jeg var 12 og har da tit sexuelle tanker. Jeg knalder stadigvæk mn pude men har da også fundet andre måder at onanere på. Tror det er sundt at opdage kroppen og finde ud af hvad der er dejligt. Så det skal du da bare blive ved med. Jeg er lige fyldt 14.

76

Jeg tror umidelbart ikke det har så meget at gøre med alderen, men mere om man føler sig klar og glad ved det. Det er i hvert fald helt normalt, at man (uanset køn eller alder) på et tidspunkt i sit liv, får lyst til at onanere og den slags. Der er intet galt ved at prøve det af, og der er virkelig ingen grund til at skamme sig over det eller lignende. Det er noget af det mest naturlige der findes, at have lyst til- og at tænke på onani, sex osv. Hvis du selv nyder det og føler glæde i det, så synes jeg helt klart bare du skal fortsætte! Onani kan desuden hjælpe dig til at lære din krop bedre at kende, og til at finde ud af hvad du bedst kan lide!

Du skal ikke være flov eller skamme dig over dine tanker eller føleleser, eller det at du har onaneret lidt! 

Hilsen dreng på 15

53

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program