hår

forumspørgsmål

hår

forumspørgsmål af
anonym
12 år
Oprettet 3 år 3 måneder siden

Hej jeg er en pige på 12 snart 13

Det her er mest til jer drenge men piger er også meget velkomne til at svare...
Kan drenge/piger best lide når jeres kærste/flirt er berberede eller med hår? (ben,arme armhuler osv.)

Hilsen E

Kommentarer

må gerne være baberet over alt

128

Jeg er 14 og svarer altså lige selvom jeg er pige. De drenge jeg kender foretrækker glathed hos piger og det er også det jeg selv synes er pænest. Jeg har ikke fået hår på benene endnu men jeg barberer mig i armhulerne, ved sprækken og i numsen. Håber du ku bruge mit svar.

108

Det eneste hår min kæreste barberer er skægget på halsen og jeg barberer mig kun under armene, så vi er fortalere for al slags hår :D

99

Hej E!

Det lyder som om, at du er lidt usikker på din krop(-sbehåring) siden du spørger fremmede mennesker om hvad de synes om kropsbehåring. Til det vil jeg bare sige - det er DIN krop! DU bestemmer. Vælger nogen dig fra fordi du har hår på fx ben eller kønsdele, så er de slet ikke værd at samle på alligevel. Folk kan ikke lide dig BARE fordi du IKKE HAR hår - folk kan ikke lide dig BARE fordi du HAR hår  - folk kan lide dig fordi du netop er dig. DU er ikke din kropsbehåring. Du er meget andet.

Derfor vil jeg opfordre dig til at gøre hvad du selv har lyst til. Du skal ikke gøre noget bare fordi dem du gerne vil imponere skal kunne lide dig. Hvis du er sød kan folk lide dig både med og uden hår, det er jo ikke dét det kommer an på...

Håber du forstår mit budskab. Pas på dig selv og husk at mærk efter hvor behovet om hårfjerning kommer fra. Du skal kun fjerne dit hår hvis det kommer fra dig selv - men det tror jeg ikke. Der er en tendens til at folk barberer sig fordi de "vil passe ind".

Knus Louise

122

Nu er jeg selv en 17 årig ung kvinde og har en del år i lommen med sex.

men det er meget forskelligt, da jeg startede som 14 årig skulle jeg slet ikke have hår noget sted og heller ikke fyren. Men nu hvor jeg er blevet ældre kan jeg sagtens have list hår alle steder på kroppen og jo ældre fyre bliver, jo mere ligeglade bliver de. min fyr skal heller ikke barbere sine armhuler eller ben, det mister han mandligheden af (min personlige mening)

106

Med hår, så ved man hun er moden

102

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program