Gør det ondt ingen anden gang

forumspørgsmål

Gør det ondt ingen anden gang

forumspørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 3 år 2 måneder siden

Hej alle sammen 

Jeg har mistet min mødom omkring et halvt år siden, jeg kan huske det gjorde voldsomt ondt. Men det jeg ville hører var om det gør lige så ondt anden gang?? (og det skal siges at jeg har ikke kneppe med nogen siden) 

Jeg vil virkelig gerne prøve bare at rigitig prøve det, sådan så det er dejligt agtig men jeg er på samme tid bare for at jeg kommer til at bløde igen osv.

Kommentarer

Hej med dig, for mig gjorde sex ondt de første mange gange. grunden var at jeg var så bange for at det gjorde ondt at jeg jeg spædte op i musklerne derinde. Heldigvis havde jeg en sød kæreste som var sød til at hjælpe mig med at slappe af og bruge meget tid på forspil så jeg var meget våd inden vi gik i gang. Jeg anbefaler altså hermed at du finder en som er sød og som du allerede er tæt på inden i har sex.

85

Pigen ovenover har helt ret. Jeg er 15 og det gjorde også ondt på mig første gang. Så jeg var også megabange da jeg skulle kneppes anden gang. Men jeg var sammen med en rigtig sød fyr der og han gjorde helt vildt meget ud af forspil. Så han kneppede mig ikke før jeg var fuldstændig afslappet, våd og åben og havde styr på min vejrtrækning. Og så gjorde det slet ikke ondt.

86

Sex er noget der skal læres og man kan ikke regne med at det lykkes fra starten. Hos mig gjorde det også ondt de første 4-5 gange jeg blev kneppet for jeg havde ikke lært at slappe af endnu og kendte heller ikke min krop godt nok og dens reaktioner under et samleje. Først da jeg blev kneppet for 6. gang fik jeg orgasme, der havde jeg lært at slappe af, det gjorde ikke ondt og jeg arbejdede selv med i bevægelserne. Siden er jeg kommet hver gang jeg er blevet kneppet så det skal nok lykkes for dig også bare du øver dig.

70

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program