mærkelig opførsel af min ven

forumspørgsmål

mærkelig opførsel af min ven

forumspørgsmål af
Emma
12 år
Oprettet 6 måneder 3 uger siden

hej folkens
jeg føler mig ret utilpas rund om min ven som er 16 år og dreng . han bliver ved med at prøve at kramme mig bag fra og prøve at sætte mig hen på hans skød når at vi sidder.
og det er ikke kun mig der har oplevet det her det er også nogle af mine andre vininder og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre ved det.

Kommentarer

Han er åbenbart sexuelt tiltrukket af dig. Men det går jo ikke når han er over 15 og du er meget under 15. Så enten må du gøre ham det klart eller også må du holde op med at være ven med ham.

13

Hej Emma det jeg vil gøre er at tage afstand til ham og stille og rolig begynder overhovedet ikke at være sammen med ham fordi det er ikke okay når han er 16 år og du er 12 og jeg vil nok sige ting voksen fordi du skal ikke føle dig utryg over over en anden meget over din alder der opføre sig som overfor dig han kan også blive politi anmeldt men det kan godt være du ikke synes det er så slemt

14

Det lyder meget mærkeligt (og det er også ulovligt) at han prøver at være seksuel med dig, du burde ikke være sammen med ham mere.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program