Højlydt onani

forumspørgsmål

Højlydt onani

forumspørgsmål af
En pige der vil udforske sig selv
13 år
Oprettet 1 år 8 måneder siden

Hej jeg er en pige der godt kunne tænke sig og onanere lidt igen, efter et års tid har jeg pludselig fået en mega lyst til at onanere, men jeg vil gerne have nogle tips og råd til det med den bedste nydelse. men på den anden side vil jeg ikke have mine forældre skal opdage mig hvis jeg fks. Får en højlydt orgasme eller kommer til at stønne ovs.
Så har jeg tænkt på at gøre det når jeg er alene hjemme men det er tit om aftenen jeg har lysten

Alt i hved om onani vil være en hjælp❤️

Kommentarer

Hej pige på 13. Nu kan jeg kun komme med mit bedste bud på ud fra min egen erfaring. Jeg er selv en fyr, og mener at drenge har en tendens til ikke at være lige så højlydte som piger. Jeg larmer i hvert fald ikke selv så meget, men de piger jeg har haft sex med, har nogle gange haft svært ved at være helt stille. Selv i situationer hvor der fx var forældre hjemme og det var virkelig pinligt at blive opdaget. De kunne simpelthen ikke holde lydene tilbage, hvis de kom, så derfor plejede vi altid at sætte meget høj musik på, eller "se" en larmende film eller lignende. Ellers kan man vel bare vente til man er alene hjemme, men som du selv skriver, er det træls, når man får lyst på et bestemt tidspunkt. Held og lykke med det(:

27

Kender godt problemet. Jeg onanerer helst når jeg er alene hjemme for jeg har det bedst med og gi den gas under orgasme med støn og skrig. Tror bare piger er meget mere larmende end drenge. Men det er rigtigt at nogen gange kan man blive nød til og onanere selvom der er nogen hjemme hvis lysten lige kommer over en. Så plejer jeg enten og gå i bad for bruseren overdøver en del eller også sætter jeg musik på på værelset og bider i en pude når orgasmen kommer. For det ville være sygt pinligt hvis nogen hørte mig komme!

28

Du ska bare gi' den gas! :D

26

Dinlokalerotte du har ret

25

Gør det foran dine forældre helt tilfældigt! Så har de ikke noget på dig! Det gjorde jeg og det virkede godt de var helt moløse og så hvar det ude af verdenen

14

Kender det godt jeg prøver bare at være stile i mens jeg onanere ellers gør jeg det når jeg er alene hjemme

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program