Sex og onani

forumspørgsmål

Sex og onani

forumspørgsmål af
Benedicte
13 år
Oprettet 2 år 2 uger siden

Hej
Er det normalt at have nogle drømme om sex og bare meget frække ting?
Og kalder man det at onanere hvis der ikke kommer noget ud af det private sted? Hvis det bare blir dejligt og det kommer til at stoppe med et, er det normalt?

Altså det bliver sådan helt ømt hvis man bare rører ved det bare lige når det var eller dejligst.

Jeg drømmer nemlig nogle gange at jeg har sex med nogen, eller er sådan meget fræk med nogen i mine drømme. Ikke fordi jeg har som sådan lyst.

Undskyld hvis det var lidt upassende skrevet

Kommentarer

Det er ikke spor upassende. Det er helt normalt at drømme om sex og frække ting, både med piger og drenge. Det hænger sammen med puberteten hvor man begynder at få sexuelle føleser og tanker. Det hedder at onanere hvis man rører sig selv det private sted eller hvis man bruser sig der med bruseren eller rider en pude. Det er også helt normalt. Hvis man bliver ved kan man til sidst få det der hedder en orgasme, det er der hvor det blir vildt dejligt. Der kan godt komme en lille smule væske af skeden, det er fordi man er ophidset, men det behøver der ikke. Men man er fugtig. Når jeg er kommet (altså har fået orgasme) er jeg også lidt øm og har ikke lyst mere men nogen piger kan vist godt forsætte og få flere orgasmer. Håber jeg kunne hjælpe dig.

282

Det er helt normalt og almindeligt at du har det sådan. Og du skal slet ikke have det dårligt over det. Jeg har selv haft det på samme måde.

295

Ej pinligt at du fandt det, men tak:)

210

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program