Hej

brevkassespørgsmål

Hej

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 12 år 5 måneder siden

Hej Cyberhus. Jeg havde en kæreste for lidt over et ½ år siden, men vi slog op efter ca. 3 måneder. Jeg havde virkelig lyst til at have sex med ham men turde alligevel ikke, fordi jeg var bange for at han ikke gad når jeg tog mit tøj af. Jeg er biseksuel. Jeg har skrevet med en pige (F) her for ikke så længe siden og hun gjorde mig rigtigt tændt og vi skrev ret frækt til hinanden og sådan. Men når hun så ville have et billede af noget frækt var jeg nervøs pga min krop. Jeg hader min krop, jeg har klamme strækmærker på brysterne, er det fordi mine bryster vokser for hurtigt? Jeg er tit ret tændt og har lyst til at ornanere men lader alligevel vær'. Det skal lige siges jeg har gjort det før, men nu tør jeg ikke længere, er det normalt? Jeg har bare haft en masse forvirrende tanker om flirt, og kærester og sådan nogle ting, håber virkelig i gider hjælpe mig på et tidspunkt.

Svar: 

Hej pige 14 år

Dejligt at du skriver ind til os

Det er helt normalt i din alder at gå med alle de her forvirrende tanker, du er i pubertetsalderen hvor det her med seksualitet, følelser, lyst, flirt og kærester næsten kan fylde hele ens hverdag, det er her at du så småt begynder at udvikle dig fra pige til en kvinde og det er ikke så lidt man skal forholde sig til.

Synes det er trist at høre at du hader din krop så meget,istedet for at hade din krop så meget, vil jeg anbefale dig at fokusere på hvad du virkelig godt kan lide ved dig selv, du skal istedet arbejde med at elske dig for den du er, det er hvad der virkelig gør dig smuk.

Strækmærker på brysterne kan godt komme på grund af for hurtig vækst i puberteten, men kan også skyldes hurtig forøgning i vægt eller et hurtigt vægttab, strækmærker forsvinder desværre ikke, men bliver ofte mindre tydelige med alderen.

Hvad er det at du er nervøs for ved at onanere? hvad er årsagen til at du gjorde det før, men ikke tør det nu? synes det er nogle spørgsmål du skal stille dig selv, men ja det er normalt og det er meget forskelligt hvornår man lige er klar til at onanere, giv dig tiden og nyd istedet lysten.

Venlig Hilsen

Sascha

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program