Beef med bestie

forumspørgsmål

Beef med bestie

forumspørgsmål af
13 år
Oprettet 5 måneder 2 uger siden

Hej CH
Jeg står i lidt af et rod.
For at forstå bliver jeg nød til at fortælle lidt baggrundshistorie.
Jeg går til Volley, og der har jeg alle mine bedste veninder. Hende jeg snakker bedst Bor i en mindre by men rimelig tæt på min by.
Hun har en veninde i hendes by, som tror de er besties, de elsker at fortælle gossip til hinanden, men det virker som om min veninde har lidt delte meninger om hende, men hun for for meget gossip fra hende til at stoppe med at være venner med hende (hendes ord, ik mine)
Her for noget tid siden bad hun mig om at lave en snap profil til hende hvor hun ku adde sin kæreste og se om han ville være utro. Det kræver også lidt baghostorie, men kort fortalt har han opført sig som et røvhul, men hun elsker ham stadig.
Hun har haft problemer med at lave snapprofiler og så kontakter fra, så hvis man har hendes nummer står der (lad os sige hun hedder Emma) Emma (fra dine kontakter) og så ville hendes kæreste jo kunne regne ud, at det var hende. Jeg laver profilen, og spørger om det er Ok at jeg læser med derinde, hvilket hun siger ja til.
Tiden går og det virker ikke som om profilen bliver brugt. Der dukker ingen beskeder op når jeg går derind, og jeg kan også se at kæresten er blokeret. Jeg ved, at hendes veninde fra hendes by også er logget ind på profilen, og hende har jeg ikke på snap, så jeg skriver til den fake profil fra min profil om de stadig bruger den, og jeg for ikke noget svar, så jeg regner med at den ikke bliver brugt. Jeg har også en dreng jeg godt ville adde fra fakeprofilen, fordi han opføre sig meget mærkeliigt, men profilens bitmoji er overhovedet ikke ham, så jeg skifter den, hvorefter jeg for en besked fra profilen om at jeg ik skal ændre bitmojien. Jeg svarer, og spørger om det er “Emma” eller hendes veninde der bruger profilen, men jeg for ikke noget svar i flere dage, så tænker at det nok er ligemeget, og at jeg nok godt på bruge profilen alligevel. Jeg ændre så bitmojien igen og adder drengen, og bare 20 minutter senere for jeg en besked hvor der står “ik fkn ændre hende” jeg skriver til “emma” privat og spørger om det er hende og hun siger nej. Vi snakker frem og tilbage om at jeg ikke så godt kan lide hende veninden. Jeg sletter fake profilen, for hvis jeg ikke må bruge den profil jeg selv har lavet og regner med ikke bliver brugt, skal andre altså heller ikke. Specielt når de opfører sig grimt overfor mig (hende veninden skrev alt muligt pis.) Veninden adder mig så på min normale profil fra hendes normale og begynder at svine mig fkn meget til og skrive at “Emma” 100 gange bedre kan lide hende end Mig og alt muligt pis. Men nu svare “Emma” ikke på mine beskeder!!! Er det mig der har gjort noget galt?

Kommentarer

Jeg synes ikke du overhovedet har gjort noget forkert

15

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program